Työturvallisuuskorttikoulutukset

Järjestämme kaikille toimialoille avoimia työturvallisuuskorttikoulutuksia ja yrityskohtaisesti räätälöityjä -koulutuksia. Erityisosaamisalueena ovat teknologiateollisuuden yritykset. Räätälöidyt yrityskohtaiset koulutukset suunnitellaan yrityksen tarpeiden mukaisesti ja koulutukset voidaan toteuttaa myös asiakkaan tiloissa. Käytössämme on myös koulutuksessa tarvittavat AV-välineet. Kouluttajalla on pitkän työturvallisuuskokemuksen lisäksi ammatillisen opettajan pedagoginen pätevyys.

Lisätietoja: Riku Kuikka, riku.kuikka(at)armentum.fi , puh. 050 511 0834 tai Jarmo Renvall, jarmo.renvall(at)armentum.fi , puh. 050 511 0835

 

 

Palvelut

HANKEPALVELUT

Armentumin kautta saat kokeneen asiantuntijaresurssin erilaisten hankkeiden rahoitusvaihtoehtojen selvittämiseen ja hallinnointiin aina hankkeen valmistelusta sen loppuun saattamiseen asti.

Lue lisää

 

 

IMS- ja ARC-ohjelmistot

Armentum on Arter Oy:n IMS- ja ARC ohjelmistojen jälleenmyyjä. IMS-ohjelmisto on selainpohjainen ratkaisu laadunhallinta-, toiminta- ja johtamisjärjestelmän kehitysalustaksi. ARC-ohjelmisto on muutosjohtamisen työkalu, jolla hallitaan isoja kokonaisuuksia ja kokonaisarkkitehtuuria.

Lue lisää

 

Laatujohtaminen

Tarjoamme pk-yrityksille ja muille organisaatioille laatujohtamisen asiantuntijapalveluita 

Lue lisää

Mekaniikkasuunnittelu

Tarjoamme mekaniikkasuunnittelupalveluita erityisesti teollisuuden kone- ja laitesuunnitteluun sekä tuotekehitysprojekteihin.

Lue lisää

Työturvallisuuskortti- koulutukset

Tarjoamme asiantuntevia ja pedagogisella ammattitaidolla toteutettuja avoimia ja yrityskohtaisesti räätälöityjä työturvallisuuskorttikoulutuksia.

Lue lisää

Ympäristö- ja kestävän johtamisen palvelut

Tarjoamme apua pk-yrityksille ja muille organisaatioille ympäristöpolitiikan ja kestävän johtamisen suuntaviivojen luomiseen. Ajatuksemme on edistää pienin askelin tapahtuvaa ympäristöasioiden ja kestävän kehityksen hallintaa.

Lue lisää

  • Armentum tarjoaa yrittäjähenkisille asiantuntijoille mahdollisuuden harjoittaa omaa liiketoimintaa

Contact us or leave a message

CAPTCHA
Varmistetaan ettei lomale lähetä spam-postia
6 + 0 =
Ratkaise laskutoimitus: Esim 1 + 3 vastaa 4